Istanbul Allergie, is de stichting die op weg is om leider te worden in de behandeling van allergische ziektes in Turkije en doet dit door middel van ruimtes te huren speciaal voor artsen op het gebied van allergie en allergie gerelateerde afdelingen. Het biedt ook secretariële en schoonmaakdiensten aan artsen die ruimte huren om als praktijk te gebruiken. In Maart 2016 startte Prof. Dr. Ahmet Akçay op het gebied van Kinder Allergie het centrum

De vestiging in İstanbul Şişli Nişantaşı opende zijn deuren met

  1. Prof. Dr. Ahmet Akçay, voor pediatrische patiënten jonger dan 18 jaar en voor kinderen met allergieën, astma-immunologie en pediatrische pulmonologie.
  2. Asst. Prof. Ramazan Ersoy, voor volwassen allergieziektes, astmaspecialist en interne geneeskundespecialist.
  3. Prof. Dr. C. Dost Zeyrek, voor kinderallergie, immunologie en pediatrische pulmonologie specialist.
  4. Assoc. Prof. Şule Çağlayan Sözmen, Kinderallergie, immunologie en astma-specialist, kindergeneeskunde en ziektes specialist.
  5. Specialist Dr. Kürşat Epöztürk, volwassenen allergie en klinische immunologie, pulmonologie specialist.
  6. Prof. Dr. Taner Yavuz, kinder cardiologiespecialist, kindergeneeskunde en ziektes specialist.
  7. Assoc. Prof. Adnan Ayvaz, kinderneurologiespecialist, kindergeneeskunde en ziektes specialist.

 

Onze artsen verlenen diensten op basis van hun specialisatie. Met het opening van de vestiging Istanbul Allergie Centrum in Ataşehir eind 2017 zijn we inmiddels een grotere familie en zetten we ons reis snel voort.

otopark_istanbul_alerji_atasehir-3-1500x700-1

Istanbul Allergie Centrum

Bij het samenstellen van het team wilden we een omgeving bieden waar een lachend gezicht, bescheidenheid en spiritualiteit voorop staan. We weten dat we met een enthousiast gevoel  naar Istanbul Allergie komen. En als Istanbul Allergie staan we klaar voor de toekomst met deze enthousiaste team.

Als Istanbul Allergie Centrum, ontwikkelen we onze technologie, produceren we gezondheidsdiensten en voeren we tegelijkertijd wetenschappelijke studies en onderzoeken uit. Dit vereiste een meer specifieke behandelingsaanpak en de oprichting van speciale eenheden binnen de centra. Onze focus ligt op een gepersonaliseerde diagnose en behandelingsaanpak die onze gasten 360 graden omarmt. In ons allergiecentrum worden breedbeeld allergietesten en geïndividualiseerde allergiebehandelingen uitgevoerd volgens de testresultaten.

Allergeencomponenttests, die nu het meest recente punt in de allergietests ter wereld zijn en betrekking hebben tot 300 allergenen en zowel voedsel- als inhalatietests, werden voor het eerst getest door het Istanbul Allergie Centrum. Met het brengen van elke nieuwe ontwikkeling in de wereld in het gebied van allergie, heeft het Istanbul Allergie Centrum een doel om leiderschap te bieden in Turkije.

Onze vestigingen;

Istanbul Allergie Centrum Nişantaşı

Istanbul Allergie Centrum Ataşehir