kursat epozturk 1

Specialist Dr. Kürşat Epöztürk

Volwassenen Allergie, Klinische Immunologie Specialist Longziekten Specialist

Over Dr. Kürşat Epöztürk

Dr. Kürşat Öztürk werd geboren in Istanbul en studeerde af aan Galatasaray Liceum en de Medische faculteit van de Marmara Universiteit. Hij heeft zijn specialisatie training op de afdeling Longziekten en Thoracale Chirurgie bij de Yedikule Onderzoeksziekenhuis voltooid. Vervolgens zijn specialisatie op het gebied van Immunologie en Allergieziekten aan de Cumhuriyet Universiteit voltooid. Hij slaagde met succes voor het competentie-examen van de Raad voor Turkse borstziekten in 2011 en die van de Europese Academie voor Allergie en Klinische Immunologie in 2014. Tussen 2012-2018 leidde hij de Allergie en Immunologie Polikliniek in het Dr. Lütfi Kırdar Onderzoeksziekenhuis in Kartal,Istanbul. Hij spreekt vloeiend Engels en Frans.

Als specialist voor Immunologie en Allergieën bij volwassenen; allergische ziekten zoals allergische astma, allergische griep, eczeem, voedselallergieën, medicijnallergieën, netelroos, contactallergieën, erfelijk angio-oedeem, mastocytose en tekortkomingen van het immuunsysteem.

Als specialist in Longziekten; longontsteking, terugkerende longontsteking, bronchiëctasie, chronische longziekten, chronische hoest, slaapproblemen, frequente terugkerende hoest.

Diagnostische procedures dat hij toepast zijn huidpriktest, plaktest, longfunctietest, provocatietest, FeNO meting, geneesmiddellenallergie test en zweettest.

De toegepaste behandelingsmethoden zijn medicamenteuze behandeling, preventie, subcutane injectie en sublinguale vaccinatie.