ramazan ersoy 1

Over Asst. Prof. Ramazan Ersoy

Volwassenen Allergie en Astma Specialist Interne Ziekten Specialist

Hij werd geboren in 1975 in Çanakkale en voltooide zijn basis en middelbare schoolopleiding in Istanbul. In 1993 werd Asst. Prof. Ramazan Ersoy toegelaten tot de Medische Faculteit van de Universiteit van Istanbul. Hij heeft zijn specialistische vervolgopleidingen voltooid bij de Interne Ziekten afdeling en vervolgens Klinische Immunologie en Allergische Ziekten afdeling van de Ege Universiteit.

 Adacemische Leven van Asst. Dr. Ramazan Ersoy

Asst. Prof. Ramazan Ersoy werkte in 2005 bij de Interne Ziekten kliniek aan de Medische Faculteit van de Ege Universiteit en in 2009 heeft hij zijn specialistische vervolgopleiding voltooid bij de Interne Ziekten afdeling en de Klinische Immunologie en Allergische Ziekten afdeling van deze universiteit. 4 jaar lang heeft hij gewerkt als hoofd van de laboratorium van de Ege Universiteit. In 2007 ontving Ramazan Ersoy de eerste prijs voor zijn onderzoek naar de effectiviteit van allergenen immunotherapie bij gevoelige olijfpollenpatiënten en ontving de derde prijs in de diagnose van latexallergie met de nasale provocatietest. In 2016 werd hij aangesteld als Universitair Docent en hij lezingen gegeven over allergieziekten en astma.

Asst. Prof. Ramazan Ersoy’s Werk Ervaring

In 2009 begon hij te werken in Yedikule onderzoeksziekenhuis voor Longziekten en Long Chirurgie. Hij heeft een laboratorium opgericht voor de diagnose en behandeling van allergische ziekten. Dr. Ramazan Ersoy heeft aan ongeveer 1200 patiënten allergievaccine (immunotherapie) toegepast in het Yedikule Onderzoeksziekenhuis voor Longziekten en Long Chirurgie. Yedikule Onderzoeksziekenhuis voor Longziekten en Long Chirurgie is een centrum in Istanbul geworden waar de meeste allergische ziekten gediagnosticeerd en behandeld worden. In 2016 werkte hij als docent aan de Yeni Yüzyıl Universiteit in Istanbul.

Asst. Prof. Ramazan Ersoy en Istanbul Allergie Centrum

 Tussen 2016 en 2017 werkte hij als universitair docent bij de afdeling Allergieziekten aan de Medische Faculteit van de Yeni Yuzyil University in Istanbul. Dr. Ramazan Ersoy werkt sinds februari 2017 bij het Istanbul Allergie Centrum. Hij wil van het Istanbul Allergie Centrum een belangrijke plaats maken in de diagnose en behandeling van astma en allergische ziekten in Turkije.

Asst. Prof. Dr. Ramazan Ersoy gebruikt zijn klinische ervaring om bij te dragen aan de ontwikkeling van diagnose en behandeling van allergische ziekten en astma in Turkije.