Onze missie

Om een wereldwijd merk te zijn met de pionierende stappen voor de diagnostische oplossing van allergische en astma ziektes, de gezondheid en het geluk van allergische en astmapatiënten voorop neemt in internationale normen, gebaseerd op de gezondheid en veiligheid van zijn werknemers in overeenstemming met ethische principes, het milieubeleid waardeerd, en deel neemt aan projecten voor sociale verantwoordelijkheid.

In het kader van deze missie is het onze belangrijkste taak om cursussen te organiseren om het volk te informeren over het belang en de oplossing van allergische ziektes en astma.

Onze visie

Op het gebied van allergische ziektes en astma, aan alle gezondheidsbehoeften van onze patiënten op het hoogste niveau te voldoen, bij te dragen aan de internationale medische literatuur, internationale normen te dienen en deze te ondersteunen met academische studies, gezondheidsverbetering, oplossingsgericht zijn en  een organisatie creeeren op basis van geluk.

Met het volgen van elke nieuwe ontwikkeling op het gebied van allergie en astma in de VS en landen waar ze vooraan zijn, deze ontwikkelingen naar Turkije brengen en toepassen zal Istanbul Allergie de pionier zijn in deze sector.