Immunotherapie (Allergie Vaccinatie) Centrum

Immunotherapie, met andere woorden allergievaccins, is een behandelingsmethode die wordt gebruikt om het immuunsysteem te versterken tegen het allergeen dat de allergische ziekte veroorzaakt. Allergievaccinaties verminderen de behoefte aan geneesmiddelen bij allergische aandoeningen zoals astma en allergische griep.

Immunotherapie(Allergie Vaccinatie) Centrum

 Bij deze centrum kan het allergeen dat de allergische ziekte veroorzaakt worden gedetecteerd door allergietesten en indien het nodig is kan er een allergievaccin worden toegepast tegen dit allergeen. Het is heel belangrijk dat het allergievaccin alleen door allergiespecialisten wordt uitgevoerd. Bij kinderen vanaf de geboorte tot 18 jaar moet het allergievaccin worden toegepast door kinderallergie specialisten. Omdat alleen kinderallergie specialisten de benodigde opleiding hebben gehad over allergievaccins. Als u dit niet doet, heeft het geen baat voor het kind en kan dit leiden tot een  verkeerde vaccinatiebehandeling en kan het leven van het kind in gevaar brengen.

Allergische ziekten die kunnen worden behandeld met immunotherapie (allergievaccin) zijn: 

  • Astma
  • Allergische griep
  • Beijen allergie
  • Vaccinbehandeling voor voedselallergieën is nog in onderzoeks proces

Immunotherapie methodes die worden toegepast bij ons centrum 

  • Sublinguale druppels, spray of tabletvaccin
  • Subcutane injectie vaccins

Wat is de toekomst voor Immunotherapie?

 

Het helpt uw immuunsysteem om kanker te bestrijden en streeft ernaar  manieren te vinden hoeuw afweermechanismen zo succesvol is. Voor betere resultaten onderzoeken wetenschappers ook hoe immunotherapie is te combineren met andere behandelingen. Er word ook onderzocht wat het effect is wanneer twee soorten immunotherapieën zijn gecombineerd.

Een belangrijke vraag is nog steeds onbeantwoord: Waarom werkt deze methode zoals bij traditionele behandelingen voor de ene patiënt wel en niet voor de andere?

De onderzoeken van wetenschappers met alle snelheid door.